Szülői önismereti képességfejlesztés program

Belső zarándoklat a lelked mélyére.

Kulcsár György - Önismereti mentor, SzomatoDráma Játékvezető® - A Szülőkikötő podcast szakértője

Köszönöm, hogy itt vagy! A legnagyobb változások is az apró lépésekből születnek.

Találj rá magadra!

Szeretettel várlak az önismereti programban! Mindegyik alkalommal lehetőséged nyílik majd saját belső világod felfedezésére és a fejlődésre. Mindannyiunknak tele az élete nehézségekkel és kérdésekkel, de most itt a lehetőség, hogy velem tarts – szülői – önismereted útján és megtaláljuk kérdéseidre a te saját válaszaidat. Többféle mélységű és időtartamú programot kínálok számodra, ami egy olyan ajándék lehet, amit magadnak adhatsz. A közösen töltött önismereti programok alatt – egyéni konzultácó / 3×3 órás csoportos önismeret / 4 órás workshop –  mélyebb vagy “útindító” támogatást nyerhetsz! Ezek az alkalmak pozitívan befolyásolják majd a mindennapi életedet és a szülői gondolkodásod, megéléseid. Ez a program lehetőséget ad neked arra, hogy elengedd a múlt fájdalmait, és megerősödj az önmagadba vetett hitben.

Mi vár rád az önismereti programot követően?

Gördülékenyebb építkezés

Értékes felismerések saját működésedről és történetedről

Hatékonyabb kommunikáció

Légy részese a számtalan csoportos és páros önismereti gyakorlatnak!

Több energia a mindennapokban

Kevesebb frusztráció a magánéletedben és a munkában

Miből tudhatod, hogy itt a helyed?

  • Úgy érzed nem vagy elég jó?
  • Nem találod a helyed a világban?
  • Nem tudod, mit akarsz az életedtől?
  • Kezded úgy érezni, talán már sohasem találod meg a boldogság és a teljesség érzését?

Amiben a segítségedre lehetek

Az önismeret a szabadság kulcsa. Ahogy egyre jobban megismered önmagad, képessé válhatsz arra, hogy megváltoztasd az életed. Rátalálhatsz az önbizalom és az önelfogadás kincseire. Ez a változás meg fog mutatkozni, a munkádban, a kapcsolataidban, a családi életedben, szinte minden hétköznapi helyzetedben. Többféle lehetőséget kínálok számodra önismereti programomban. Mindegyik különféle mélységben és más-más technikákkal támogat majd, de mindegyik lehetőség a feltöltődésre, az önmagadra fordított időre és a belső békére. Engedd el a stresszt és a napi gondokat, és engedd át magad ennek a mély belső munkának. Itt találhatod meg azt a tüzet és szenvedélyt, amely segíthet neked a nehézségekkel való szembenézésben, és inspirációt adhat az életedhez.

Tapasztalat és meggyőződés

Magam is megtapasztaltam, milyen nehéz lelki terhekkel egyedül birkózni. Mennyire magányossá és elkeseredetté tud válni egy-egy nehezebb időszak végére az ember. Több mint 20 év önismereti tapasztalattal, coachként és Ultarövid Terápiás konzulensként volt alkalmam megjárni a magasságokat és megélni a mélységeket is – több alkalommal. Megtapasztaltam azt is, hogy amikor a legsötétebb a hangulatunk, mennyire úgy tűnhet, hogy mindez az objektív körülmények következménye és a jókor érkező külső, szakmailag felkészült érzelmi segítség hatására mekkora változás tud bekövetkezni abban, ahogyan a minket körülvevő világot látjuk, a tényeket értékeljük!
Ne félj a változástól, hiszen ez az, ami igazán felemel. Hozd ki a legjobbat önmagadból, és enged, hogy az itt tapasztaltak átjárják és megtöltsék az életedet. Lépj ki a komfortzónádból, és nyitott szívvel és elkötelezettséggel merülj el ebben az élményben. Hiszem, hogy benned is ott rejlik a belső erő, hogy megváltoztasd a világot. Eljött az ideje, hogy ezt az erőt felszabadítsd, és végre megtapasztald a pozitív változást az életedben.

Kulcsár György SzomatoDráma játékvezető

Legutolsó önismereti utam eredménye
Feketeöves útkereső, és ma már mondhatom, hogy úttaláló vagyok. Életem elmúlt évtizedei megtanítottak arra, ha úgy érzem valami nem stimmel a világgal és benne a saját helyemmel, ha nem érzem jól magam a bőrömben, akkor a megoldás lehetőségét elsősorban nem odakint a világ megváltoztatásában kell keresnem! Elszánt kutatással, sokszor összeszorított foggal, szorongásokkal és szenvedésekkel kikövezett úton, rengeteg zsákutcát megjárva jutottam arra a tapasztalatra, hogy a kiutat a lelkem mélyén legbelül, a saját magam mélyebb megértésében, elfogadásában, megszeretésében kell keresnem! Megspórolom neked azokat az évtizedeket, amelyek engem ehhez a felismeréshez vezettek! Rögtön arra terellek majd, amerre az igazán fontos dolgok kezdődnek önmagaddal kapcsolatban, azon a módon, amit a leghatékonyabbnak tapasztaltam!
Dr. Buda Lászlóval, az oklevél átadáson

Mások így tapasztalták

Önismereti program információk

Egyéni önismereti konzultáció

Olyan 90 -120 perc időtartamú, koncentrált és egyéni figyelmet igénylő témákban segítek, ahol az egyedüli fókusz csak rajtad van! 

Helyszín: Több alkalmas helyszínen is dolgozom, beszéljük meg a neked legalkalmasabb helyet és időpontot!

 

Tavaszi feltöltődés 3 nap

Vegyél részt a 3 x 3 órás csoportos önismereti programon!

A program időpontjai: 2024.05.21. 2024.06.04. 2024.06.18. minden alkalommal 9.00 - 12.00 között.

Helyszíne: Egyensúlyház Fejlesztőközpont, 1042 Budapest József Attila utca 102. 

Résztvevők maximális létszáma 8 fő.

A teljes program ára: 115.000 Ft / 3 alkalom

Önismereti workshopok

Ezen a programon interaktív előadásra számíthatsz, ahol az előadások alatt és után lehetőséged van kérdezni, aktívan részt venni, vagy akár csak információkat gyűjteni és elmélyülni a témakörökban!

Két témában és időpontban ajánlok  önismereti workshop alkalmakat. 

Nevelés vagy idegrendszeri működés avagy Az atipikus idegrendszer fejlődési tünetei:

2024.05.22. 15.00 - 19.00 - maximális létszám: 20 fő

ára: 39.000 Ft / alkalom

Hogyan hatnak traumáink a gyerekekre?

2024.06.05. 15.00 - 19.00 - maximális létszám: 20 fő

ára: 39.000 Ft / alkalom

Mindkét workshop helyszíne:Helyszíne: Egyensúlyház Fejlesztőközpont, 1042 Budapest József Attila utca 102. 

Résztvevők maximális létszáma 20 fő.

Tegyél egy nagy lépést a belső utadon!

Tegyük meg ezt az utazást együtt, támogatva, inspirálva és erőt adva egymásnak. Tudom, hogy ez az önismereti program mindenki számára meghatározó és transzformáló élmény lesz.

Készülj fel arra, hogy megtaláld az igazi önmagad, hogy felfedezd a benned rejlő határtalan lehetőségeket! Indulj el ezen az önismereti utazáson, és hagyd, hogy a belső fényed bevilágítson mindent, ami az utadba kerül.

Szeretnék abban segítségedre lenni, még mielőtt belevágnál a közös utazásba, hogy melyik programot is válaszd! Biztosan van még több kérdésed a programmal kapcsolatban! Ezeket és még sok minden mást is megbeszélhetünk egy előzetes, ingyenes telefonos konzultáción!

Jelentkezz, visszahívlak és ha úgy szeretnéd, kezdhetjük a közös munkát!