Ultrarövid Terápiás konzultáció

Kulcsár György Ultrarövid terápiás konzulens

Az Ultrarövid Terápia® életem nagy ajándéka.

Mikor érdemes hozzám fordulnod?

Zsákutcába jutottál

miközben a boldogságot kerested életed során.

Nem akarsz több mellébeszélést

szeretnél végre azzal foglalkozni, ami igazán lényeges.

Kiábrándultál

a megmondó emberekből, mert megértést adtak, de felszabadulást nem.

Amit megoldásként ajánlok

Az Ultrarövid terápia® életem nagy ajándéka. Megtaláltam benne mindent, amit eddig is fontosnak gondoltam a lelki segítségnyújtásról: személyes, őszinte, szeretetteli és együttérző. Olyan biztonságos módszertani keretet adott a kezembe, amellyel már nem csak teret tudok nyitni az egyéni fejlődésnek, hanem képessé váltam hatékonyan elősegíteni, tapintatosan biztatni, szükség esetén biztonságos határok között tartani is!

Mi az Ultrarövid Terápia® ?

„Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős      felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé.” Bővebben: www.ultrarovidterapia.hu

Hatékony célszerűség

Útkeresőknek segítek, akik úgy érzik valami baj van a világgal és a világban elfoglalt saját helyükkel. Megoldások sorát próbálták már végig, de végül mindig csalódniuk kellett. A várt megnyugvást, se a mások bölcsessége, se a megfeszített mozgás, se a felhalmozott vagyon, drága autó, nagy lakás vagy értékes ékszerek nem hozták el. A hozzám forduló útkereső elszánta magát arra, hogy befelé induljon, egy igazi belső zarándoklatban a saját lelke mélyére nézve találja meg a megnyugvást, a szerethetőség, a „helyemen vagyok” érzését, minél függetlenebbül a külső körülményektől.

Gyors megoldás

Feketeöves útkereső, és ma már mondhatom, hogy úttaláló vagyok. Életem elmúlt évtizedei megtanítottak arra, ha úgy érzem valami nem stimmel a világgal és benne a saját helyemmel, ha nem érzem jól magam a bőrömben akkor a megoldás lehetőségét elsősorban nem odakint a világ megváltoztatásában kell keresnem! Elszánt kutatással, sokszor összeszorított foggal, szorongásokkal és szenvedésekkel kikövezett úton, rengeteg zsákutcát megjárva jutottam arra a tapasztalatra, hogy a kiutat a lelkem mélyén legbelül, a saját magam mélyebb megértésében, elfogadásában, megszeretésében kell keresnem! Megspórolom neked azokat az évtizedeket, amelyek engem ehhez a felismeréshez vezettek! Rögtön arra terellek majd, amerre az igazán fontos dolgok kezdődnek önmagaddal kapcsolatban, azon a módon, amit a leghatékonyabbnak tapasztaltam!

Ajánlásaim

Hogyan juthatsz el hozzám?

A jelentkezés folyamata egyszerű! Kérlek, kattints ezen az oldalon bármelyik visszahívást kérek gombra. A kurzor leugrik majd egy kis dobozhoz, amiben e-mail címed, neved és telefonszámod megadásával kérheted azt, hogy visszahívjalak. Általában néhány napon belül tudom felhívni telefonon a hozzám fordulókat. Ez az első telefonos konzultáció 30 percig tart. Röviden át tudjuk beszélni a helyzetedet, a témádat érintve. Ez az alkalom nem jár kötelezettséggel egyikünk részéről sem. Ez alkalommal megbeszélhetjük a további munka kereteit, helyszínét, árát is. Várom jelentkezésed! – Gyuri

Tegyél egy lépést a megoldás felé!

Fontosnak tartom, hogy olyan segítséghez juss, amelyre tényleg a leginkább szükséged van!

Ezért első lépésben egy fél órás telefonos konzultációra lesz szükségünk, amely alapján közös döntést tudunk hozni arról, hogy valóban az én segítségem az, mire most a leginkább szükséged van!

Ha kölcsönösen egyetértünk ebben, akkor ezt követően fogunk megállapodni a konzultáció időpontjában, és az ezzel kapcsolatos minden konkrét tudnivalóban!

Visszahívást kérek!
.