Mozdulj ki! - Önismereti elvonulás

Belső zarándoklat a lelked mélyére.

Kulcsár György - Ultrarövid terápiás kunzulens

Belső zarándoklat a lelked mélyére

Szeretettel várlak ezen a lenyűgöző önismereti elvonuláson, ahol lehetőséged nyílik saját belső világod felfedezésére és a fejlődésre. Mindannyiunknak tele az élete nehézségekkel és kérdésekkel, de most itt a lehetőség, hogy együtt elinduljunk az önismeret útján és megtaláljuk a te saját válaszaidat. Ez az elvonulás egy olyan ajándék, amit magadnak adhatsz. Az itt töltött három nap alatt a különböző dramatikus játékokon keresztül mélyebb betekintést nyerhetsz azont korlátaid gyökerei közé, melyek befolyásolják a mindennapi életedet. Ez az út lehetőséget ad neked arra, hogy elenged a múlt fájdalmait, és megerősödj az önmagatokba vetett hitben.

Mi vár rád az Elvonulás után?

Gördülékenyebb építkezés

Értékes felismerések saját működésedről és történetedről

Hatékonyabb kommunikáció

Légy részese a számtalan csoportos és páros önismereti gyakorlatnak!

Több energia a mindennapokban

Kevesebb frusztráció a magánéletedben és a munkában

Amiben a segítségedre lehetek

Az önismeret a szabadság kulcsa. Ahogy egyre jobban megismered önmagad, képessé válhatsz arra, hogy megváltoztasd az életed. Rátalálhatsz az önbizalom és az önelfogadás kincseire. Ez a változás meg fog megmutatkozni, a munkádban, a kapcsolataidban, szinte minden hétköznapi helyzetedben. Ez az elvonulás egy lehetőség a feltöltődésre, az önmagadra fordított időre és a belső békére. Enged el a stresszt és a napi gondokat, és enged át magad ennek a mély belső munkának. Itt találhatod meg azt a tüzet és szenvedélyt, amely segíthet neked a nehézségekkel való szembenézésben, és inspirációt adhat a munkádhoz.

Tapasztalat és meggyőződés

Magam is megtapasztaltam, milyen nehéz lelki terhekkel egyedül birkózni. Mennyire magányossá és elkeseredetté tud válni egy-egy nehezebb időszak végére az ember. Több mint 20 év önismereti tapasztalattal, coachként és Ultarövid Terápiás konzulensként volt alkalmam megjárni a magasságokat és megélni a mélységeket is – több alkalommal. Megtapasztaltam azt is, hogy amikor a legsötétebb a hangulatunk, mennyire úgy tűnhet, hogy mindez az objektív körülmények következménye és a jókor érkező külső, szakmailag felkészült érzelmi segítség hatására mekkora változás tud bekövetkezni abban, ahogyan a minket körülvevő világot látjuk, a tényeket értékeljük!
Ne félj a változástól, hiszen ez az, ami igazán felemel. Hozd ki a legjobbat önmagadból, és enged, hogy az itt tapasztaltak átjárják és megtöltsék az életedet. Lépj ki a komfortzónádból, és nyitott szívvel és elkötelezettséggel merülj el ebben az élményben. Hiszem, hogy benned is ott rejlik a belső erő, hogy megváltoztasd a világot. Eljött az ideje, hogy ezt az erőt felszabadítsd, és végre megtapasztald a pozitív változást az életedben.

Kulcsár György

Feketeöves útkereső, és ma már mondhatom, hogy úttaláló vagyok. Életem elmúlt évtizedei megtanítottak arra, ha úgy érzem valami nem stimmel a világgal és benne a saját helyemmel, ha nem érzem jól magam a bőrömben, akkor a megoldás lehetőségét elsősorban nem odakint a világ megváltoztatásában kell keresnem! Elszánt kutatással, sokszor összeszorított foggal, szorongásokkal és szenvedésekkel kikövezett úton, rengeteg zsákutcát megjárva jutottam arra a tapasztalatra, hogy a kiutat a lelkem mélyén legbelül, a saját magam mélyebb megértésében, elfogadásában, megszeretésében kell keresnem! Megspórolom neked azokat az évtizedeket, amelyek engem ehhez a felismeréshez vezettek! Rögtön arra terellek majd, amerre az igazán fontos dolgok kezdődnek önmagaddal kapcsolatban, azon a módon, amit a leghatékonyabbnak tapasztaltam!

Mire számíthatsz a programon?

 • Három nap tömény önismeret

  Minden nap 9:00-17:00 óráig. Délelőtt és délután is több rövidebb szünettel és egy 13:00-kor kezdődő 75 perces ebédszünettel.

 • Első napon ismerkedés

  Egymásra és az önismereti játékokra hangolódással kezdünk! Páros dramatikus játékokkal, majd közös beszélgetésekkel melegítjük be magunkat az önismereti munkára. Ebéd után, ha úgy érezzük készen állunk tovább mélyítjük az önismereti munkát az önismereti drámajátékokon keresztül. Mindenkinek lehetősége lesz főszereplőként egy-egy saját témájának a feldolgozására. Segítségül hívjuk majd a gyermeki játékos énünket, a képességünket, hogy szerepeket elevenítsünk meg, és a képviseleti érzékelés csodáját.

 • A második napon és a harmadik nap első felében is

  az önismereti játékokkal megyünk tovább, hogy mindenkinek lehetősége legyen legalább egy főszerepen és sok-sok mások játékában megelevenített szerepen keresztül az önismereti tapasztalásra.

 • A harmadik nap végén

  méltóképpen lekerekítjük ezt az intenzív élményt, összegezzük tapasztalatainkat és kifejezzük egymás iránt érzett hálánkat.

Technikai információk

Helyszín

MagNet Közösségi Ház Budapest, Andrássy út 98. 1062

időpont

2023.06.16-18. péntek, szombat 9.00 – 17.00 óráig, vasárnap 9.00 – 16.00 óráig. A jelentkezés határideje: 2023.06.02. 12.00 óra

Részvételi díj

112.000 Ft A jelentkezés véglegesítéséhez regisztrációs díj fizetése szükséges. Regisztrációs díj – 28. 000 Ft Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközösségi tagoknak: 17. 000 Ft KMT Akadémia tagoknak: 0 Ft A részvételi díj csak a program díját tartalmazza, NEM TARTALMAZZA az utazás, szállás és étkezési költségeket. Erről minden résztvevőnek magának kell gondoskodnia.

tanusítvány

A részvételt a KMT Akadémia elismeri 3 alkalom önismereti fejlesztésként, ami a Neuropedagógus ® cím egyik követelménye!

Mások így tapasztalták

Tegyél egy nagy lépést a belső utadon!

Tegyük meg ezt az utazást együtt, támogatva egymást, inspirálva és erőt adva egymásnak. Hiszem, hogy ez az elvonulás mindenki számára meghatározó és transzformáló élmény lesz. Készülj fel arra, hogy megtaláld az igazi önmagad, hogy felfedezd a benned rejlő határtalan lehetőségeket. Induljunk el ezen az önismereti utazáson, és hagyjuk, hogy a belső fényünk kivilágítson mindent, ami utunkba kerül. Köszönöm, hogy itt vagy! A legnagyobb változások is az apró lépésekből születnek.Jövök az Elvonulásra!