• +36/70/2137387
  • info@szulokikoto.hu
Uncategorized
Pedagógiai fejlesztés gyerekeknek

Pedagógiai fejlesztés gyerekeknek

Kulcsár György vagyok, neuropedagógus, a KMT Akadémia szakmai vezetője.

Hatékony pedagógiai fejlesztést keresel a gyermekednek?

A gyermeked elmúlt már 3 éves vagy már nagyobb?

Eleged van abból, hogy senki sem beszél veled nyíltan és őszintén?

Nem egy újabb diagnózist hallanál szívesen, hanem a megoldásra lennél kíváncsi?

Olyan szakembert keresel, aki azt is meg tudja és meri mondani, ha nem az ő segítségére van szükség?

Te magad szeretnél tenni valamit a gyermeked fejlesztése érdekében?

Tanulási nehézségekre keresel hatékony segítséget?

Aggaszt a gyermeked iskolakezdése?

A pedagógusok „idegrendszeri éretlenséget” emlegetnek, és te tudni szeretnéd végre, hogy ez mit is jelent pontosan?

Jó lenne már, ha valaki megmondaná milyen fejlesztésekre és vizsgálatokra lenne a gyermekednek szüksége?

Több mint tizennyolc éve foglalkozom gyermekek egyéni fejlesztésével. 3 éves kortól 18 éves korig szinte minden korosztály megfordult már nálam. Nem csak több száz gyermek fejlődését segítettem már az elmúlt évek során, hanem oktatója is vagyok a Komplex mozgásterápia módszerének, amit az édesanyám Kulcsár Mihályné, Panni néni dolgozott ki, a saját pedagógiai tapasztalata alapján. Ezt a fejlesztő eljárást oktató és továbbfejlesztő szakmai szervezetnek a KMT Akadémiának én vagyok a megálmodója, kezdeményezője és szakmai vezetője. Hiszem, hogy segíteni csak kedvesen, tapintattal, ugyanakkor nyíltan, őszintén és határozottan lehet.
Nem nagy szavakra, hangzatos diagnózisokra, jól hangzó ígéretekre van szükség a fejlesztő szakember részéről, hanem együttérzésre, a bizonytalanságot is felvállaló nyíltságra és őszinteségre, valamint a gyermekre és szükség esetén a szülőre is szabott egyéni fejlesztő programra. Szakmai felkészültségemet és tapasztalatomat annak érdekében fogom kamatoztatni, hogy a legrövidebb idő alatt, a leghathatósabb segítséghez juttasalak, ha hozzám fordulsz segítségért. Még akkor is, ha ez a segítség azt jelenti, hogy magam helyett mást kell ajánlanom! Csak akkor vállalkozom a veled és gyermekeddel való közös munkára, ha meggyőződésem, hogy a tudásom és tapasztalatom a lehető legjobb megoldás a számotokra és meggyőződtem arról, hogy készen álltok rá, a hatékonyságot biztosító keretek között működjetek együtt velem.

Tudom, hogy drága az időd. Tudom, hogy sokszor nehéz megszervezni, hogy a megbeszélt időpontra elhozd a gyermeked. Én is rosszul érezném magam, ha feleslegesen fárasztanálak téged és a gyermekedet. Tőled is azt kérem, hogy tartsd tiszteletben az időmet, csak akkor kérj személyes konzultációt, ha tényleg igénybe is tudod venni a megbeszélt időpontban! Egy hónapban csak 4 gyermekkel és szülőjével tudom megkezdeni az együttműködést, ezért nagyon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy aki végül hozzám jár majd fejlesztésre, annak tényleg a velem való munka jelentse a megoldást és képes is legyen az együttműködésünk kereteinek a betartására!

Ha szeretnél egy lépést tenni a megoldás felé. Szeretnéd megtalálni gyermekednek a leghathatósabb segítséget, kérj tőlem ingyenes konzultációt!

A konzultációra online videó platformon vagy telefonon keresztül kerül majd sor, előre egyeztetett időpontban. A hossza 30-45 perc közötti, aminek során kérem, hogy gondoskodj róla, hogy teljes figyelmeddel ott tudj lenni – én is így teszek majd! A konzultáción való részvétel még nem jelenti azt, hogy biztosan el is vállalom a gyermeked fejlesztését, de mindenképpen nagyon hasznos lesz a számodra, adni fog egy tisztább képet, segítséget ahhoz, hogy merre indulj tovább! Ha pedig a konzultáció alkalmával úgy látom, hogy a velem való együttműködés hasznos segítség lenne a gyermeked számára és te úgy döntesz, hogy ezt szeretnéd igénybe venni, akkor ezt követően kezdhetjük el a Komplex mozgásterápiás fejlesztő folyamatot melynek a Mozgatórugó fejlesztőház ad majd otthont Budapest belvárosában!

 

 

 

Ha még nem vagy biztos benne, hogy érdemes-e neked egyéni konzultációt kérni tőlem, de szeretnél minél több információhoz jutni melyek segíthetik, hogy jó döntést hozz a gyermeked fejlesztésével kapcsolatban, csatlakozz Facebook zárt csoportomhoz, ahol minden héten újabb és újabb értékes információkat osztok meg, melyek segíthetnek tisztábban látni a pedagógiai fejlesztőeljárásokkal és a gyerekek problémáival kapcsolatban! A Facebook csoporthoz való csatlakozáshoz ki kell tölteni egy kérdőívet. A csoportban mindenkit szívesen látok, aki igazán elhivatott saját gyermeke fejlesztése ügyében, nyitott az új információkra, nem a saját igaza megerősítését keresi, hanem valódi érvényes válaszokat szeretne!

Várom, hogy megismerhesselek!

Szeretettel: Gyuri